S- ja K-ryhmä - Digihautaus
16150
page-template-default,page,page-id-16150,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

S- ja K-ryhmä

S- ja K-ryhmä

S-ryhmän asiakkuus ja bonukset on sidottu S-tilijärjestelmään, joten edesmenneen varoja ja bonuksia käsitellään normaalisti pankkien tavoin. S-ryhmä saa väestörekisteristä tiedon kuolemasta, minkä jälkeen lähtee vainajan nimellä kirje kuolinpesälle, jossa kerrotaan asiakkuudesta.

Vainajan kuolinpesä saa S-ryhmältä kirjeen, jossa on ohjeet, miten perunkirjoituksessa pitää huomioida maksettu osuuskaupan osuusmaksu sekä mahdolliset vainajan varat ja velat S-pankissa sekä miten perunkirjoituksessa tarvittavat tosite osuusmaksusta ja saldotodistukset tilataan.

S-ryhmän S-kanava asiakaspalvelu

K-ryhmässä asiakkuus päättyykun tieto pääkortinhaltijan kuolemasta tulee väestörekisteristä. Tämän jälkeen molempien niin pääkortinhaltijan, kuin rinnakkaiskortinhaltijoiden asiakkuus päätetään. Rinnakkaiskortinhaltijoiden kuolemasta ei tule erillistä tietoa, vaan pääkortinhaltijan tulee ilmoittaa siitä.

Plussa pisteet eivät siirry. K-ryhmän asiakkuus on ollut pääkortinhaltijan ja Keskon välinen, joten kertyneitä Plussa-pisteitä ei siirretä kenellekään.

Keskon Plussa asiakaspalvelu.